İçeriğe geç

Erka Tansiyon Aleti Tamiri ve Bakım Onarımı

Tansiyon Aleti Tamiri ve Bakım Onarımı için bize ulaşabilirsiniz.

Tansiyon Aleti Tamiri ve Bakım Onarımı yaptığımız bazı markalar;

-Omron

-Erka

-Mesilife

-Braun

-Riester

-Nimo

-LifeNet

-Beurer

-Acura

-Medisana

-Vzn

-Freely

-Wöhler

 

Erka Tansiyon Aleti Tamiri ve Bakım Onarımı için bize ulaşabilirsiniz.

Tansiyon aletleri tipleri

Tansiyon aletleri civalı, aneroid ve elektronik (yarı veya tam otomatik aletler) olmak üzere üç tiptedir.

Cıvalı tansiyon aletleri

Standard olarak kabul edilen cıvalı tansiyon aletleri güvenilir olmalarına karşılık büyüktürler ve ofis dışında kullanım için elverişsizdirler, cıva içerdikleri için tehlike yaratabilirler, ölçüm sırasında mutlaka dik durmaları ve manometreye dik olarak karşıdan bakılması zorunludur, bu nedenlerle de sadece sabit kullanılabilirler.

Bilekten ölçen tansiyon aletleri

Bunlar temelde elektronik manometreli aneroid cihazlardır. Ancak, bilekten kan basıncı ölçüm tekniğinde gerek ölçüm tekniği, gerekse ölçüm güvenilirliği açısından sorunlar vardır. Aynı sorunlar yeni çıkan kan basıncı ölçen saatler için de söz konusudur. Bu nedenle, bilekten ölçüm yapan cihazların sonuçlarına güvenilmemesi daha doğrudur.

Tansiyon aletleri için güvenlik standartları

Kan basıncı ölçen cihazların güvenilirliğini inceleyen iç protokol mevcuttur. Bu protokoller sırasıyla American Association for the Advancement of Medical Instrumentation (AAMI) ve British Irish Hypertension Society (BIHS)/European Society of Hypertension (ESH) protokolleri ve ISO standartlarıdır. Bu protokollerin her biri farklı parametrelere dayanmaktadır. Halen bu üç protokolü tek bir standart protokol haline getirme çalışmaları sürmektedir.

Özellikle yeni bir tansiyon aleti alırken marka ve model numarası ile protokollere uygunluğu araştırılabilir. Genellikle cihazın kutusunun üzerinde AAMI ve/veya BIHS/ESH logosu bulur. Ayrıca düşünülen cihaz BIHS web sitesi üzerinde uygunluğu açısından da araştırılabilir.

Erka Tansiyon Aleti Tamiri ve Bakım Onarımı için bize ulaşabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Erka Tansiyon Aleti Tamiri ve Bakım Onarımı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara