İçeriğe geç

Life Point AED Defibrilatör Teknik Servis Uyarısı

Life Point AED Defibrilatör Teknik Servis Uyarısı

Life Point AED Defibrilatör Düşük Pil Uyarısı

Life Point AED Defibrilatör Teknik Servis Uyarısı için bize buradan ulaşabilirsiniz.

Kategoriler:

Life Point AED Defibrilatör Teknik Servis Uyarısı Neden verir ?

Bu cihazlar içerisinde ki 12v batarya ile çalışmaktadır. Bataryanın azalması durumunda cihaz otomatik olarak batarya düşüktür diye alarm verecektir. Life Point Pro Aed defibrilatör bataryası için teknik servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Bataryası zayıf olan cihazlarda cihaz elektro şok vermez. Cihazın bataryasının değişmesi gerekir. Bataryası değiştikten sonra cihazın kalibrasyon yapılması gerekir. Cihaz eğer kalibrasyon yapılmış ise batarya değiştikten sonra kalibrasyon işlemi geçersiz sayılacaktır. Cihaz herhangi bir sebepten dolayı bakım tamir onarım görmesi durumunda tekrar kalibrasyon yapılması gerekir. Kalibrasyon işlemi cihazın kendi pedleri ile yapılacağı gibi başka bir ped ile de yapılabilir.

Teknik servis uyarısı veren cihazların kullanımı sakıncalı olup teknik servis ile iletişime geçilmesi gerekir. Teknik servis uyarısı veren cihazlarınız için teknik servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Life Point Pro AED Defibrilatör cihazları fibrilasyona girmiş bir kalbin normal ritmini geri kazanabilmesi için kalbe kısa sureli yüksek değerde akım veren cihaz. Kısaca elektro şok cihazı olarak tanımlanır.

Bu cihazlar hayati önem taşıdığı için cihazın herhangi bir arıza veya teknik servis uyarısı durumunda derhal teknik servis ile iletişime geçip cihazı tamir ettirmek gerekir.

Life Point AED Defibrilatör Teknik Servis Uyarısı için bize buradan ulaşabilirsiniz.

Life Point Defibrilatör Cihazı Ped / Elektrotları için bize buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer teknik servis hizmetlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Life Point AED Defibrilatör Teknik Servis Uyarısı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara