İçeriğe geç

Schıller Defibrilatör Cihazı Teknik Servisi

Schıller Defibrilatör Cihazı Teknik Servisi için bize buradan ulaşabilirsiniz.

Schıller Defibrilatör Cihazı Teknik Servisi ve diğer markalar;

HP Bexen Fukuda Denshi GE Innomed Instramed Lıfe Point

Mindray Phılıps Physıo Control Prımedıc Schıller Zoll Cardiaid

Okuman Mediana Lıfe Point  Pro Aed

Schıller Defibrilatör Cihazı Teknik Servisi için bize buradan ulaşabilirsiniz.

Defibrilatör Çeşitleri

Kardiyak fibrilasyonu geri yükleyen cihazlar çeşitli şekillerde üretilmektedir:

  • Otomatik Defibrilatör – Kalp Hastalıklarını Tanır Ve Ardından Operatörün Deşarj Yapmasını Sağlar. Defibrilasyon Gerçekleştirmek Için Öncelikle Cihazı Açmanız, Elektrotları Hastanın Göğsüne Yapıştırmanız Ve Gerekli Düğmeye Basmanız Gerekir. Onunla Çalışmak Özel Becerilere Ihtiyaç Duymaz, Bu Nedenle Medikal Tedavi Tıbbi Personel Tarafından Yapılmayabilir, Ancak Örneğin Spor Ekipleri, Kurtarıcılar, Ev Sahipleri, Öğretmenler Vb. Antrenörler.
  • İmplante Edilebilir Defibrilatör, Kompakt Boyutlarında Diğer Cihazlardan Farklı Bir Cihazdır.Şiddetli Kardiyak Patolojileri Olan Hastalar Için Genellikle Kalp Pili Ile Birlikte Kullanır.
  • Manuel Kontrollü Profesyonel Defibrilatör, Gerekli Program Setine Sahiptir. Elektrik Deşarjı Böyle Bir Cihaz, Elektrotlar Vasıtasıyla Demir Şeklinde Iletir. Defibrilasyon Yapılmadan Önce, Hastanın Vücuduna Sıkıca Bastırır.

Defibrilatör Kullanımı

Bu aletleri kullanmadan önce onlarla birlikte verilen talimatları dikkatle okumanız gerekir. Defibrilatör, yalnızca kişiyi mümkün olduğu kadar düz bir yüzeyde ileten nesnelerden uzak olduğunda kullanılabilir.

Defibrilasyon sırasında tüm güvenlik kurallarına uyulmalıdır. Kritik bir durumda, panik yapmadan sakin ve hızlı bir şekilde hareket etmek gerekir. Hastaya bilinçsiz bir durumda yardımcı olmaya başlamadan önce, nabzının ve nefes aldığından emin olun. O halde bir ambulans çağıracağız, çünkü profesyonel doktorların yardımı olmadan canlandırma gerçekleştirmede başarı şansı çok düşük.

Schıller Defibrilatör Cihazı Teknik Servisi ve diğer Defibrilatör Cihazları Teknik Servis Hizmetlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Schıller Defibrilatör Cihazı Teknik Servisi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara