İçeriğe geç

Schıller Tansiyon Holter Cihazı Tamiri Bakım Onarımı

Schıller Tansiyon Holter Cihazı Tamiri veya Onarımı için bize ulaşabilirsiniz.

Schıller Tansiyon Holter Cihazı Tamiri ve diğer markalar;

GE Riester Cardiolıne Norav Plusmed Schıller

Medwelt Microlıfe Meditech Nissei Suntech Physıoport Karditek

Schıller Tansiyon Holter Cihazı Tamiri Bakım Onarımı için bize ulaşabilirsiniz.

Holter Takılıyken Neler Yapılmaz?

Holter, tansiyon ya da kalp ritim bozukluklarının teşhis edilmesinde kullanılan ve iki çeşidi olan bir alettir. Bu alet takıldığı zaman hasta günlük hayatına devam eder. Holter takılıyken yürüyüş, spor yapabilir. Ancak bu gibi efor yapılan durumlar sonrasında örneğin spor, yapılan saat aralığının kaydedilmesi gerekir.

Ritim holter takılıyken banyo yapılmamalı, güvenlik cihazlarından geçilmemeli veya telefon kullanılmamalıdır. Ancak tansiyon holter kullanırken telefon gibi teknolojik cihazların kullanılmasında herhangi bir sakınca bulunmaz. Dikkat edilmesi gereken önemli kural maşona müdahale etmemektir.

İnsanlarda normal ve yüksek kan basıncı düzeylerini neyin oluşturduğu çeşitli tartışmalara konu olmuştur. 50 yaşın altındaki erişkinlerde, 130-90 mmHg, üst normal sınır kabulo eder. Kan basıncı normal olarak yaşla artar. Bunun nedeni genellikle atardamarların esnekliklerinin azalmasıdır. Fiziksel etkinlik ve duygusal stres, kan basıncını geçici olarak yükseltir.

Tansiyon holter, hasta günlük yaşamını sürdürürken 24 saat boyunca belirli aralıklarla tansiyonu ölçen bir alettir. Tansiyon holter takıldığı zaman dikkat edilmesi gerekenler şu şekildedir:

  • Banyo veya duş yapılmamalıdır.
  • Cihazın ölçüm yaptığı sırada ölçümün yanlış olmaması için maşon şişmeye başladığında ilgili kol gerekirse hareket ettirilmemeli ve tam açık tutulmalıdır.
  • Manşon gevşek bir hale getirilmemeli ya da çıkarılmamalıdır.

Schıller Tansiyon Holter Cihazı Tamiri Bakım Onarımı Kalibrasyonu Teknik Servisi Servis ve yedek parçası için bize ulaşabilirsiniz.

Diğer teknik servis hizmetlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Medikal aksesuar veya ürünlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Schıller Tansiyon Holter Cihazı Tamiri Bakım Onarımı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hemen Ara